HEDEF YKS

Kas

YKS ve MSÜ ADAY BELİRLEME SINAVI HAKKINDA 11. VE 12. ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLENDİRME YAPILMIŞTIR.

Kas

Okulumuz 9, 10, 11 ve 12.sınıf öğrencilerinin akademik gelişimlerini desteklemek ve sınavlara hazırlamak amacıyla denemeler yapılmaktadır. Yapılan denemelerin sonuçları veli ve öğrencilerimizle paylaşılarak akademik gelişimleri takip edilmektedir.

Ock

Okulumuz 2020-2021 Öğretim Yılında Mezun Olan ve şu anda Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okumakta olan Fethi Özbek adlı öğrencimiz, okulumuzu ziyaret etti.

Ock

İlçe Rehberlik Araştırma Merkezi ve Okulumuz Müdürlüğü işbirliğiyle RAM'dan gelen iki rehberlik öğretmeni son sınıflarımıza seminer verdi. Seminer son sınıflarımıza ayrı ayrı ortamlarda görsellerle desteklenerek gerçekleşti. Alanında uzman öğretmenlerin sunduğu seminerde öğrencilerin sınav kaygıları, sınava hazırlanma süreçleri, çalışma ortamları v.b konularda görsellerle destekli açıklamalar yapıldı. Okulumuz 12A, 12B ve 12C sınıfına yönelik yapılan bu seminerden sonra öğrencilerden oldukça verimli olduğu yönünde geri dönütler alındı.

Ock

Hedef YKS 2023 kapsamında deneme sınavlarımız devam ediyor.

Ock

Okulumuzun 12-B sınıfı ile 15 Aralık Perşembe günü motivasyon pikniği yapıldı. Öğrencilerle sınav ve gelecekleri konusunda sohbet edildi.

Ock

Okulumuzun 12-C sınıfı ile 28 Ekim Cuma günü motivasyon pikniği yapıldı. Piknikte, öğrencilerle üniversiteye hazırlık hususlarında sohbet edildi